Frank Schaper heeft in zijn loopbaan bij de KLM (1982-2001) de leiding gehad over zeer uiteenlopende bedrijfsonderdelen, met 70 tot 7000 medewerkers. Hij kent het klappen van de zweep. Als personal coach combineert hij zijn praktijkervaring met de psychologische inzichten die hij in zijn boeken beschijft.

Zoekt u coaching, bijvoorbeeld omdat u voor een loopbaankeuze staat, op het randje van burnout balanceert, in een moeilijke werksituatie verkeert, een onafhankelijk klankbord zoekt of een van uw vaardigheden wilt ontwikkelen? Schaper stelt zijn kennis graag tot uw beschikking. Uw belang staat bij hem voorop. Daarbij probeert hij het beste in u naar boven te halen.

Let wel: hij is scherp, onorthodox en confronteert indien nodig. Maar hij is altijd respectvol, oplossingsgericht en relativeert graag met humor.

Een gratis intake-gesprek zonder verplichtingen biedt u en hem de gelegenheid kennis te maken, uw vraag te bespreken en te besluiten of een aantal sessies zin kan hebben. Een reguliere sessie duurt anderhalf uur.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?
Klik Contact.