Frank Schaper geeft workshops, trainingen en lezingen over leiderschap, stressmanagement, persoonlijkheidstypes, teamsamenwerking, dienstverlening, innovaties en groei.

Een jaarlijkse bijeenkomst, een symposium of een bijzondere themadag verdient een boeiende inleiding. Frank Schaper is een enthousiast presentator en kan daarbij kiezen uit een aantal aansprekende onderwerpen. Natuurlijk staat de inhoud van het gepresenteerde voorop, maar Schaper weet als geen ander hoe belangrijk het is om het publiek van de eerste tot de laatste minuut actief betrokken te houden. Zijn lezingen zijn nooit saai. Samen met u selecteert Schaper graag een onderwerp dat hij vervolgens uitwerkt voor uw doelgroep.

Schaper presented an entertaining and insightful paper entitled “Service Decathlon”™ at a 1995 Fortune magazine business conference. The theme of Schaper’s paper was the highly competitive airline wars on transoceanic flights […] The audience was wrapped up in his highly effective presentation […] Frank Schaper’s paper was ranked number one, unanimously, by the American audience.

The stuff Americans are made of (Josh Hammond & James Morrison)
Het was een topdag! Heel erg bedankt voor je geweldige begeleiding.
Raad voor de Kinderbescherming
De vragen die personal coach ir. Frank Schaper op de 225 opvarenden van het luxueuze partyschip River Queen afvuurde hadden iets weg van een ludieke bliksemenquête, doch leverden een opmerkelijke uitkomst op […] Frank Schaper belichtte onder het motto “de eeuwige cyclus van vernieuwing” de golfbewegingen van de economie en de wijze waarop ondernemers daar positieve energie uit kunnen halen. Een serieus verhaal in een humoristische context.
De Dordtenaar
We zijn zeer tevreden over jouw begeleiding en de anderen ook. Je hebt ons geholpen in de teamsamenwerking en naar de toekomst. De anderen benoemden dat ze jouw authentieke wijze van begeleiden gewaardeerd hebben. Voor herhaling vatbaar.
Hogeschool Windesheim
Heb alleen maar positieve reacties ontvangen!
Ministerie van Buitenlandse Zaken